Gamechanger

TAPP: Slimmere in- en verkoopkeuzes op basis van actuele cijfers

mooi cafe

TAPP

Gegevens

Missie:
Slimmere in- en verkoopkeuzes op basis van actuele cijfers

Fonds: Innovatiefonds

Draagt bij aan transitie:
Digitale transitie

Draagt bij aan transitie:
Digitale transitie

Draagt bij aan SDG(s):

 

team foto Tapp

TAPP is een dataplatform dat horecaondernemers helpt om sneller en slimmer in- en verkoopkeuzes te maken op basis van actuele data. Ondernemers krijgen dankzij integraties met kassasystemen inzicht in hun eigen drankverkoop én in landelijke trends. Zo zien ze bijvoorbeeld hoe hun assortiment relatief gezien presteert, welke dranken het beste verkopen en tegen welke prijzen – inclusief advies.

Toekomstbestendige regionale economie

Welke dranken genereren de meeste omzet? Laat ik ergens marges liggen? Mis ik een populaire drank in mijn assortiment? TAPP geeft horecaondernemers razendsnel antwoord op dit soort vragen en heeft daarmee een enorme impact op de bedrijfsvoering en groeikansen van horecabedrijven.

mooi cafe
“Met de co-financiering van ROM InWest gaan we TAPP verder ontwikkelen en hopen we het aantal Nederlandse klanten dit jaar op te schalen naar 5.000+. Onze missie dat TAPP uitgroeit tot Europese marktleider in het stimuleren van horeca-omzet, komt zo weer een stap dichterbij.”
Wibo Roest ROM InWest
Wibo Roest
CEO TAPP

Investering ROM InWest

Met de financiële steun van ROM InWest kan TAPP nog meer horecaondernemers helpen met digitale tools en inzichten op basis van data. Zo dragen we bij aan het aanjagen van digitalisering in de horeca, wat uiteindelijk leidt tot een toekomstbestendige regionale economie en een versnelde innovatie in bredere zin.

vrouw werkt achter de bar

Digitale transitie

Slimme systemen voor de maatschappij

Gerelateerde
Inspiratie

21 juni 2023

€ 3 miljoen voor dataplatform voor horecaondernemers

ROM InWest investeert samen met CNBB en Rabobank in TAPP, een technologiebedrijf dat data-gedreven ondernemen in de horeca mogelijk maakt....

Onze
gamechangers

Onze
game-
changers

Peerby biedt een flexibel online peer2peer-platform voor het lenen en uitlenen van spullen in de buurt.

Met de technologie van Kepler Vision Technologies, brengt Kepler meer efficiëntie in de ouderenzorg.

Lgem produceert en verhuurt fotobioreactoren (ook wel photobioreactors, kortweg PBR’s) voor de kweek van microalgen op industriële schaal en voor een keur aan commerciële toepassingen.

Kanker is een groot en snel groeiend maatschappelijk probleem: de verwachting is dat het aantal kankergevallen de komende twintig jaar met 70% toeneemt. Immunotherapie kán heel effectief zijn, maar werkt...

Tiny Library vindt dat ouders eenvoudig en voordelig babyspullen moeten kunnen huren in plaats van kopen, zodat we met zijn allen veel minder nieuwe spullen aan moeten schaffen.

IT-ondersteuning op AI-gebied UbiOps is een platform ter ondersteuning van sofware-toepassingen die draaien op kunstmatige intelligentie (AI), zoals computer vision en natural language processing. Startups, scale-ups en mkb-bedrijven die wel...

Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken.

Alleo (voorheen YourCampus) faciliteert dat werknemers worden beloond op basis van persoonlijke voorkeuren.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, verhalen, relevante evenementen en meer.