Onze gamechangers

Samen werken aan een schonere, eerlijkere en duurzamere wereld​

Onze game-
changers

Bij ROM InWest investeren we gericht in innovatieve ondernemers die met hun oplossingen bijdragen aan de grote transities. Die transities zijn namelijk de sleutel naar een duurzame en robuuste economie. Ben jij ook een gamechanger en wil je weten wat voor ondernemers op onze hulp kunnen rekenen? Lees hieronder welke bedrijven we ondersteunen, wat ze doen, hoe dat bijdraagt aan Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties en uit welk(e) fonds(en) de financiële ondersteuning komt.

Filter

Gamechanger-Transitie

Peerby biedt een flexibel online peer2peer-platform voor het lenen en uitlenen van spullen in de buurt.

Met de technologie van Kepler Vision Technologies, brengt Kepler meer efficiëntie in de ouderenzorg.

Lgem produceert en verhuurt fotobioreactoren (ook wel photobioreactors, kortweg PBR’s) voor de kweek van microalgen op industriële schaal en voor een keur aan commerciële toepassingen.

Kanker is een groot en snel groeiend maatschappelijk probleem: de verwachting is dat het aantal kankergevallen de komende twintig jaar met 70% toeneemt. Immunotherapie kán heel effectief zijn, maar werkt...

Tiny Library vindt dat ouders eenvoudig en voordelig babyspullen moeten kunnen huren in plaats van kopen, zodat we met zijn allen veel minder nieuwe spullen aan moeten schaffen.

TAPP is een dataplatform dat horecaondernemers helpt om sneller en slimmer in- en verkoopkeuzes te maken op basis van actuele data.

IT-ondersteuning op AI-gebied UbiOps is een platform ter ondersteuning van sofware-toepassingen die draaien op kunstmatige intelligentie (AI), zoals computer vision en natural language processing. Startups, scale-ups en mkb-bedrijven die wel...

Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken.