Gamechanger

Alleo (voorheen YourCampus), passende en relevante arbeidsvoorwaarden voor gelukkige medewerkers

Alleo

Gegevens

Missie:
Faciliteert dat werknemers worden beloond op basis van persoonlijke voorkeuren.

Fonds: MKB Fonds

Draagt bij aan transitie:
Digitale transitie

Draagt bij aan transitie:
Digitale transitie

Draagt bij aan SDG(s):

 

Passende en relevante benefits leiden tot gelukkige medewerkers

De arbeidsmarkt staat onder druk. Twee derde van de werknemers in loondienst overweegt te veranderen van baan. Werkgevers zoeken naar manieren om talent tegemoet te komen en nieuwe werknemers aan te trekken. 60% van de werknemers ziet het compensatie- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket als prioriteit bij het kiezen van een nieuwe baan. Persoonlijke, passende en relevante secundaire arbeidsvoorwaarden leiden tot gelukkige medewerkers die productiever, ambitieuzer en gemotiveerder zijn. Prestaties belonen maakt medewerkers loyaler. 

Individuele wensen van werknemers gehonoreerd

Alleo laat werknemers zelf binnen een vastgesteld budget secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen, passend bij hun persoonlijke interesses. Ook kunnen ze sparen voor hun pensioen of voor een ander doel, zoals een renovatie. Deze flexibiliteit dient niet alleen het individu, maar heeft ook collectieve voordelen: door beloningen aan cijfers en successen te koppelen, worden prestaties beloond op een manier die past bij het bedrijf. Werknemers kunnen hun ‘beschikbare’ arbeidsvoorwaarden inzien en selecteren op een speciaal platform van Alleo. 

Ook werkgevers profiteren: zij kunnen op het platform alle personeelskosten inzien dankzij de integratie met HR- en payroll-leveranciers zoals Visma Nmbrs, HiBob, Personio, Loket.nl en AFAS. Zo staat hij via het platform continu in contact met zijn werknemers. Alleo werkt aan verdere uitbreiding van zijn HR-diensten. 

Investering ROM InWest

Met steun van ROM InWest, Newion, Dutch Founders Fund en investeerders Kalo Bagijn (Brand New Day), Fritz Korten en Joost Jolink (Fresca Group), Marc van Agteren (Usabilla), Anouk de Wolff (Scale Force Talent) en Omri Amir (Vio.com) kan het YourCampus-platform verder door groeien. Zo kan het Alleo-platform bijdragen aan de innovatie en verbetering van arbeidsvoorwaarden in het mkb.

Digitale transitie

Slimme systemen voor de maatschappij

Gerelateerde
Inspiratie

20 februari 2024

Dit is waarom ROM InWest de digitale transitie aanjaagt

Door ondernemers te helpen bij het uitstippelen en financierbaar maken van hun digitale innovaties, versnelt ROM InWest de digitalisering van...
2 december 2022

€2,7 miljoen groeikapitaal Alleo (voorheen YourCampus) voor openbreken arbeidsmarkt

Publicatie
ROM InWest investeert samen met Newion, Dutch Founders Fund en angel investeerders Kalo Bagijn (Brand New Day), Fritz Korten en...

Onze
gamechangers

Onze
game-
changers

Peerby biedt een flexibel online peer2peer-platform voor het lenen en uitlenen van spullen in de buurt.

Met de technologie van Kepler Vision Technologies, brengt Kepler meer efficiëntie in de ouderenzorg.

Lgem produceert en verhuurt fotobioreactoren (ook wel photobioreactors, kortweg PBR’s) voor de kweek van microalgen op industriële schaal en voor een keur aan commerciële toepassingen.

Kanker is een groot en snel groeiend maatschappelijk probleem: de verwachting is dat het aantal kankergevallen de komende twintig jaar met 70% toeneemt. Immunotherapie kán heel effectief zijn, maar werkt...

Tiny Library vindt dat ouders eenvoudig en voordelig babyspullen moeten kunnen huren in plaats van kopen, zodat we met zijn allen veel minder nieuwe spullen aan moeten schaffen.

TAPP is een dataplatform dat horecaondernemers helpt om sneller en slimmer in- en verkoopkeuzes te maken op basis van actuele data.

IT-ondersteuning op AI-gebied UbiOps is een platform ter ondersteuning van sofware-toepassingen die draaien op kunstmatige intelligentie (AI), zoals computer vision en natural language processing. Startups, scale-ups en mkb-bedrijven die wel...

Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, verhalen, relevante evenementen en meer.