C the Future met ROM InWest op 6 oktober: maak kans op gratis kaartjes!

Wil je weten waar jouw onderneming staat op het vlak van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid? Kom op 6 oktober naar C the Future en ontdek waar de kansen van jouw onderneming liggen in de toekomst! Laat je inspireren door een uitgebreid programma met workshops, presentaties, talkshows en infosessies georganiseerd oor de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.  

 

Meet & Match Sessie 6 oktober: Circulair ondernemen: C the future in Haarlem 

Ook ROM InWest zal aanwezig zijn! Vragen over het in de praktijk brengen van circulariteit in jouw onderneming? Deel je ambitieuze vraagstuk met onze experts Isabel van Nesselrooij en Sander Vester tijdens de Meet & Match circulair ondernemen. Samen met het Versnellingshuis helpen we je graag op weg bij de integratie van circulariteit in jouw onderneming.

Misschien worstel jij met je startup ook met vragen zoals:  

  • Hoe maken we aannames die onze circulaire businesscase onderbouwen?  
  • Waar kunnen we data vergelijken? 
  • Wie kan ons helpen met het vinden van een circulaire ketenpartner?  
  • Hoe vinden we een nieuwe markt voor gebruikte producten? En hoe voldoen we aan de huidige eisen? 
  • Hoe zetten we data slimmer in bij onze circulaire producten?     

 

Ben je erbij? Reageer dan snel, plaatsten zijn beperkt! Meld je aan via deze link voor de sessie en stel daar ook alvast je vraag. Dan doen wij ons huiswerk vast. Kans maken op gratis kaartjes? Neem contact op met Isabel van Nesselrooij of Sander Vester!

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
14 september 2023

“Van Documentairemaker naar sapmaker”: hoe Kumasi drinks voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Cacao kennen we vooral als hoofdingrediënt van chocolade. Maar wist je dat de cacaovrucht naast bonen ook 50% vruchtvlees bevat? Dit gaat meestal verloren in het verwerkingsproces van chocolade. “ Zonde!", dachten ze bij Kumasi. “We ontwikkelden een frisdrank die voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt”.
       Nieuws
13 september 2023

Slimme data beperkt verspilling bij gezonde foodautomaat tot minimum 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Wat als je snel iets wilt eten, maar tóch gezond? Tot voor kort was je hiervoor aangewezen op snoepautomaten met vaak een assortiment van veelal ongezond voedsel. Zeker later op de avond in bijvoorbeeld een ziekenhuizen, kantoren of treinstations. Health Food Wall wil 24/7 verse, gezonde voeding aanbieden, juist op plekken waar dit aanbod zeer beperkt is. 
       Nieuws
12 september 2023

“Geen banaan gaat onnodig verloren”: Hoe Sunt voedselverspilling bestrijdt met bananenbrood 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - “Geen banaan onnodig verloren laten gaan." Dat is de missie van Sunt. De banaan is immers het meest verspilde fruit wereldwijd. Tijd voor een revolutie van dit iconische fruit dachten ze bij Sunt. Daarom startte ze in (2019) met de productie van het eerste kant-en-klaar bananenbrood in de supermarkt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief