Samenwerking ROM InWest en Amsterdam Economic Board bekrachtigd

Op 30 mei 2022 hebben de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij InWest en de Amsterdam Economic Board een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Amsterdam Economic Board stimuleert samenwerking voor de Metropool van Morgen en versnelt innovatie die bijdraagt aan grote maatschappelijke vraagstukken. ROM InWest brengt samenwerking verder met financiering en helpt ondernemers bij knelpunten in business development. Door deze krachten te bundelen wordt de impact op een slimme, groene en gezonde regio versterkt.

“ROM InWest is heel belangrijk voor Amsterdam Economic Board. Onze initiatieven hebben nu de mogelijkheid om financiering aan te vragen en door te ontwikkelen. Wij bieden de ROM kennis over netwerken en spelers in de regio die actief zijn in bijvoorbeeld gezondheid, circulaire economie en de energietransitie. Samen versterken we elkaar.” Nina Tellegen, Algemeen directeur Amsterdam Economic Board.

“Amsterdam Economic Board werkt net als ROM InWest aan impact gericht op de circulaire economie en energietransitie. De samenwerking is dan ook niet meer dan logisch en maakt het voor ondernemers toegankelijker om ondersteuning te vinden op het gebied van investeringen, innovatie en doorontwikkeling.” Janet Nieboer, CEO ROM InWest.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Amsterdam Economic Board en ROM InWest