EDIH – Digital Hub Noordwest is er om jouw bedrijf slimmer, efficiënter en meer rendabel te maken

Ken jij een bedrijf wat kampt met personeelstekorten? Een leverancier die niet mee komt in digitale facturatie? European Digital Innovation Hub Noordwest Nederland (kortweg EDIH – Digital Hub Noordwest) staat voor je klaar met trainingen, testfaciliteiten voor prototypes en advies op het gebied van business development en financiering. 

Met maar liefst 25 diensten, trainingen en workshops biedt EDIH – Digital Hub Noordwest volop mogelijkheden om jouw bedrijf slimmer, efficiënter en dus rendabeler te laten draaien. Je leert hoe bijvoorbeeld data en AI je personeelstekort kan oplossen. In een kort gesprek met een ervaringsdeskundige kun je dit concreet maken en hoe digitale ontwikkelingen verdere groei van jouw bedrijf kunnen regelen.  

Ook voor het testen van prototypes van je innovaties – bijvoorbeeld op het gebied van robotisering, AI en 3D printing – kun je via het platform terecht op diverse locaties bij hogescholen, universiteiten en fieldlabs. 

Versnelde digitalisering
Met steun aan mkb-ondernemers zoals jij wil EDIH – Digital Hub Noordwest – net als ROM InWest – de digitaliseringstransitie in de industrie, zorg en agri- en foodsectoren helpen versnellen. Daarvoor krijgt het platform financiering van de Europese Unie, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, provincie Utrecht, provincie Noord-Holland en provincie Flevoland. ROM InWest werkt samen met EDIH – Digital Hub Noordwest. 

Meer informatie
Laat je verder informeren over de kansen voor jouw bedrijf. Kijk op www.edih-dhnw.nl of mail direct met onze collega Jorn Eiting van Liempt (jorn.eiting@rominwest.nl). 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
11 april 2024

Kepler Vision Technologies haalt investering van € 1.5 miljoen op voor slimme sensortechnologie

Kepler Vision Technologies, softwareontwikkelaar voor de zorgsector, heeft van ROM InWest en bestaande aandeelhouders een totale investering van € 1.5 miljoen ontvangen. Met dit geld...
       Nieuws
02 april 2024

Fondsbeheer van Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) komt naar ROM InWest

Vanaf 2 april brengt de provincie Noord-Holland het PDENH fondsbeheer onder bij ROM InWest. PDENH heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in duurzame en innovatieve bedrijven...
       Nieuws
19 maart 2024

ROM InWest neemt aandeel in algenkweektechnologiebedrijf Lgem  

ROM InWest heeft op 15 december 2023 een aandeel genomen in Lgem, technologiespecialist in de grootschalige kweek van microalgen voor commerciële toepassingen – met name...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief