EDIH – Digital Hub Noordwest is er om jouw bedrijf slimmer, efficiënter en meer rendabel te maken

Ken jij een bedrijf wat kampt met personeelstekorten? Een leverancier die niet mee komt in digitale facturatie? European Digital Innovation Hub Noordwest Nederland (kortweg EDIH – Digital Hub Noordwest) staat voor je klaar met trainingen, testfaciliteiten voor prototypes en advies op het gebied van business development en financiering. 

Met maar liefst 25 diensten, trainingen en workshops biedt EDIH – Digital Hub Noordwest volop mogelijkheden om jouw bedrijf slimmer, efficiënter en dus rendabeler te laten draaien. Je leert hoe bijvoorbeeld data en AI je personeelstekort kan oplossen. In een kort gesprek met een ervaringsdeskundige kun je dit concreet maken en hoe digitale ontwikkelingen verdere groei van jouw bedrijf kunnen regelen.  

Ook voor het testen van prototypes van je innovaties – bijvoorbeeld op het gebied van robotisering, AI en 3D printing – kun je via het platform terecht op diverse locaties bij hogescholen, universiteiten en fieldlabs. 

Versnelde digitalisering
Met steun aan mkb-ondernemers zoals jij wil EDIH – Digital Hub Noordwest – net als ROM InWest – de digitaliseringstransitie in de industrie, zorg en agri- en foodsectoren helpen versnellen. Daarvoor krijgt het platform financiering van de Europese Unie, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, provincie Utrecht, provincie Noord-Holland en provincie Flevoland. ROM InWest werkt samen met EDIH – Digital Hub Noordwest. 

Meer informatie
Laat je verder informeren over de kansen voor jouw bedrijf. Kijk op www.edih-dhnw.nl of mail direct met onze collega Jorn Eiting van Liempt (jorn.eiting@rominwest.nl). 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

Circulair
       Nieuws
18 september 2023

C the Future met ROM InWest op 6 oktober: maak kans op gratis kaartjes!

Wil je weten waar jouw onderneming staat op het vlak van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid? Kom op 6 oktober naar C the Future en ontdek waar de kansen van jouw onderneming liggen in de toekomst! Laat je inspireren door een uitgebreid programma met workshops, presentaties, talkshows en infosessies georganiseerd oor de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.  
       Nieuws
14 september 2023

“Van Documentairemaker naar sapmaker”: hoe Kumasi drinks voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Cacao kennen we vooral als hoofdingrediënt van chocolade. Maar wist je dat de cacaovrucht naast bonen ook 50% vruchtvlees bevat? Dit gaat meestal verloren in het verwerkingsproces van chocolade. “ Zonde!", dachten ze bij Kumasi. “We ontwikkelden een frisdrank die voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt”.
       Nieuws
13 september 2023

Slimme data beperkt verspilling bij gezonde foodautomaat tot minimum 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Wat als je snel iets wilt eten, maar tóch gezond? Tot voor kort was je hiervoor aangewezen op snoepautomaten met vaak een assortiment van veelal ongezond voedsel. Zeker later op de avond in bijvoorbeeld een ziekenhuizen, kantoren of treinstations. Health Food Wall wil 24/7 verse, gezonde voeding aanbieden, juist op plekken waar dit aanbod zeer beperkt is. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief