Subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving: schrijf je in! 

Heb jij als innovatieve ondernemer een product of dienst die bijdraagt aan het verduurzamen van huizen en gebouwen? Dan kun je waarschijnlijk gebruikmaken van de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving. ROM InWest kan je helpen bij het opstellen en indienen van je aanvraag. 

De subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving is speciaal bedoeld voor innovaties die helpen bij kleinschalige duurzame renovaties aan huizen en gebouwen – bijvoorbeeld een beslissingsondersteuningstool die de keuze voor een duurzame installatie makkelijker maakt. Dit soort innovaties zijn heel hard nodig, omdat miljoenen huizen en gebouwen in Nederland de komende jaren verduurzaamd moeten worden. Huizenbezitters en gebouweigenaren moeten daar zelf mee aan de slag.  

Voorwaarden
De overheid stelt een aantal voorwaarden aan een aanvraag om ervoor te zorgen dat de subsidie goed terecht komt. Zo moet je goed uitleggen hoe jouw innovatie bijdraagt aan de verduurzaming van gebouwen en moet je idee binnen drie jaar in gebruik zijn in Nederland. 

Looptijd en hoogte subsidie
De subsidie is beschikbaar sinds 3 juli en is nog tot en met 5 september aan te vragen. Per project kun je maximaal € 500.000 subsidie krijgen. Ben jij geïnteresseerd? Meer informatie over de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving vind je hier.
 

Persoonlijk advies
Bij ROM InWest weten we dat een subsidieaanvraag heel wat voeten in de aarde kan hebben. Onze adviseurs staan dan ook dagelijks klaar voor praktische hulp en om persoonlijk met je mee te denken over je projectidee – alles om de slaagkans van je subsidieaanvraag te vergroten. Heb je interesse in onze hulp bij de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving? Neem dan contact op met Eric van Heerwaarden, Business developer bij ROM InWest (eric.van.heerwaarden@rominwest.nl). 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
11 april 2024

Kepler Vision Technologies haalt investering van € 1.5 miljoen op voor slimme sensortechnologie

Kepler Vision Technologies, softwareontwikkelaar voor de zorgsector, heeft van ROM InWest en bestaande aandeelhouders een totale investering van € 1.5 miljoen ontvangen. Met dit geld...
       Nieuws
02 april 2024

Fondsbeheer van Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) komt naar ROM InWest

Vanaf 2 april brengt de provincie Noord-Holland het PDENH fondsbeheer onder bij ROM InWest. PDENH heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in duurzame en innovatieve bedrijven...
       Nieuws
19 maart 2024

ROM InWest neemt aandeel in algenkweektechnologiebedrijf Lgem  

ROM InWest heeft op 15 december 2023 een aandeel genomen in Lgem, technologiespecialist in de grootschalige kweek van microalgen voor commerciële toepassingen – met name...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief