Subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving: schrijf je in! 

Heb jij als innovatieve ondernemer een product of dienst die bijdraagt aan het verduurzamen van huizen en gebouwen? Dan kun je waarschijnlijk gebruikmaken van de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving. ROM InWest kan je helpen bij het opstellen en indienen van je aanvraag. 

De subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving is speciaal bedoeld voor innovaties die helpen bij kleinschalige duurzame renovaties aan huizen en gebouwen – bijvoorbeeld een beslissingsondersteuningstool die de keuze voor een duurzame installatie makkelijker maakt. Dit soort innovaties zijn heel hard nodig, omdat miljoenen huizen en gebouwen in Nederland de komende jaren verduurzaamd moeten worden. Huizenbezitters en gebouweigenaren moeten daar zelf mee aan de slag.  

Voorwaarden
De overheid stelt een aantal voorwaarden aan een aanvraag om ervoor te zorgen dat de subsidie goed terecht komt. Zo moet je goed uitleggen hoe jouw innovatie bijdraagt aan de verduurzaming van gebouwen en moet je idee binnen drie jaar in gebruik zijn in Nederland. 

Looptijd en hoogte subsidie
De subsidie is beschikbaar sinds 3 juli en is nog tot en met 5 september aan te vragen. Per project kun je maximaal € 500.000 subsidie krijgen. Ben jij geïnteresseerd? Meer informatie over de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving vind je hier.
 

Persoonlijk advies
Bij ROM InWest weten we dat een subsidieaanvraag heel wat voeten in de aarde kan hebben. Onze adviseurs staan dan ook dagelijks klaar voor praktische hulp en om persoonlijk met je mee te denken over je projectidee – alles om de slaagkans van je subsidieaanvraag te vergroten. Heb je interesse in onze hulp bij de subsidieregeling Topsector Energie (TSE) Gebouwde omgeving? Neem dan contact op met Eric van Heerwaarden, Business developer bij ROM InWest (eric.van.heerwaarden@rominwest.nl). 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

Circulair
       Nieuws
18 september 2023

C the Future met ROM InWest op 6 oktober: maak kans op gratis kaartjes!

Wil je weten waar jouw onderneming staat op het vlak van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid? Kom op 6 oktober naar C the Future en ontdek waar de kansen van jouw onderneming liggen in de toekomst! Laat je inspireren door een uitgebreid programma met workshops, presentaties, talkshows en infosessies georganiseerd oor de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.  
       Nieuws
14 september 2023

“Van Documentairemaker naar sapmaker”: hoe Kumasi drinks voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Cacao kennen we vooral als hoofdingrediënt van chocolade. Maar wist je dat de cacaovrucht naast bonen ook 50% vruchtvlees bevat? Dit gaat meestal verloren in het verwerkingsproces van chocolade. “ Zonde!", dachten ze bij Kumasi. “We ontwikkelden een frisdrank die voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt”.
       Nieuws
13 september 2023

Slimme data beperkt verspilling bij gezonde foodautomaat tot minimum 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Wat als je snel iets wilt eten, maar tóch gezond? Tot voor kort was je hiervoor aangewezen op snoepautomaten met vaak een assortiment van veelal ongezond voedsel. Zeker later op de avond in bijvoorbeeld een ziekenhuizen, kantoren of treinstations. Health Food Wall wil 24/7 verse, gezonde voeding aanbieden, juist op plekken waar dit aanbod zeer beperkt is. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief