Schrijf je in voor de workshop AI toepassingen voor start-ups en het MKB: voorbeelden, praktische tips hoe te beginnen?

ROM InWest organiseert op vrijdag 21 april een workshop over AI toepassingen voor startups in het mkb in de Koepel in Haarlem. Deze workshop biedt een unieke kans om te leren van vier startups die hebben bewezen hoe je kunstmatige intelligentie kunt integreren in bedrijfsprocessen. 

De startups delen in de workshop hun praktische ervaringen. Zo geven ze inzicht in hoe kunstmatige intelligentie hun bedrijfsstrategie en -prestaties heeft verbeterd. Ook geven ze voorbeelden van hoe je als MKB’er kunstmatige intelligentie kunt toepassen in bijvoorbeeld data analytics, visioning en hoe je zo nieuwe producten en diensten ontwikkelt.  

 Handige tips en tricks 

De workshop sluit af met advies aan de deelnemers over waar ze kunnen beginnen met de implementatie van AI, waar ze rekening mee moeten houden en welke praktische tools beschikbaar zijn. Kortom, deze workshop biedt praktische kennis, inzichten en inspiratie om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Mis deze kans niet en sluit je aan bij ons om samen te werken aan de toekomst van jouw organisatie.

De workshop start om 11:30 uur in De Koepel, Haarlem.
Schrijf je snel in via Cupolaxs.nl.

Met bijdragen van: 

 

De workshop van ROM InWest is een onderdeel van het event GPTx, aan de slag met ChatGPT en andere AI tools

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
07 december 2023

Acceleratieprogramma Toekomstig bouwen: voor startups die blijvend willen groeien

Start-up in biobased of circulaire bouwsector? Betrokken bij datagedreven infrastructuurbeheer en -onderhoud? Schrijf je voor 15 december in voor het acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen!
       Nieuws
02 november 2023

“Pas als iedereen in Nederland een energieneutrale woning heeft, is onze missie geslaagd”

In 2018 richtte hij Woon Duurzaam op, een platform voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen. Vier jaar later kreeg het bedrijf financiering van ROM InWest. Hoe hielp dat bij de ontwikkeling en waar staat het bedrijf op dit moment? 
       Nieuws
02 november 2023

“De energietransitie gaat alleen slagen als de hele maatschappij ervan meeprofiteert” 

Eerst fors moeten investeren in zonnepanelen om er vervolgens pas de vruchten van te plukken: zo werkt het niet voor doorsnee huishoudens, bedacht Julius Smith toen hij in 2017 Supersola oprichtte. Zijn alternatief – een plug & play zonnepaneel dat gewoon in het stopcontact kan en zonder gedoe zijn werk doet – ligt inmiddels ook op talloze schuurtjes, balkons, in tuinen én in het schap van de bouwmarkt. Hoe droeg de investering van ROM InWest in Supersola bij aan het succes van het bedrijf? 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief