Schrijf je in voor de workshop AI toepassingen voor start-ups en het MKB: voorbeelden, praktische tips hoe te beginnen?

ROM InWest organiseert op vrijdag 21 april een workshop over AI toepassingen voor startups in het mkb in de Koepel in Haarlem. Deze workshop biedt een unieke kans om te leren van vier startups die hebben bewezen hoe je kunstmatige intelligentie kunt integreren in bedrijfsprocessen. 

De startups delen in de workshop hun praktische ervaringen. Zo geven ze inzicht in hoe kunstmatige intelligentie hun bedrijfsstrategie en -prestaties heeft verbeterd. Ook geven ze voorbeelden van hoe je als MKB’er kunstmatige intelligentie kunt toepassen in bijvoorbeeld data analytics, visioning en hoe je zo nieuwe producten en diensten ontwikkelt.  

 Handige tips en tricks 

De workshop sluit af met advies aan de deelnemers over waar ze kunnen beginnen met de implementatie van AI, waar ze rekening mee moeten houden en welke praktische tools beschikbaar zijn. Kortom, deze workshop biedt praktische kennis, inzichten en inspiratie om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Mis deze kans niet en sluit je aan bij ons om samen te werken aan de toekomst van jouw organisatie.

De workshop start om 11:30 uur in De Koepel, Haarlem.
Schrijf je snel in via Cupolaxs.nl.

Met bijdragen van: 

 

De workshop van ROM InWest is een onderdeel van het event GPTx, aan de slag met ChatGPT en andere AI tools

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
16 mei 2023

Supersola haalt 1 miljoen euro aan groeifinanciering op voor de productie van Plug & Play zonnepanelen

Zonnepaneelleverancier Supersola heeft onder leiding van ROM InWest een investering van 1 miljoen euro opgehaald. Naast ROM InWest treden ook Techfund One en een aantal leden van De InvesteerdersClub toe als aandeelhouders.
       Nieuws
15 mei 2023

Voedselvernieuwers opgelet: neem deel aan het Business Innovation Program Food    

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Neem dan deel aan de introductieworkshop van het Business Innovation Program Food (BIPF).
      Samenwerking
14 april 2023

Werken aan een duurzaam en haalbaar verdienmodel in het Business Innovation Program Food

De voedselketen kan niet alleen aan het begin, maar ook aan het einde worden verduurzaamd. Bijvoorbeeld met de innovatieve composter die het jonge Noord-Hollandse bedrijf Mago Bio Solutions ontwikkelt. Onder begeleiding van ROM InWest draait de start-up momenteel mee in het Business Innovation Program Food. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief