ROM InWest verwelkomt drie nieuwe aandeelhouders

Bij de algemene vergadering van aandeelhouders op 29 juni jl. zaten voor het eerst ook de gemeentes Haarlemmermeer, Zaanstad en Waterland aan tafel. Samen met de andere aandeelhouders kregen zij voor het eerst de geboekte resultaten van ROM InWest te zien.

Sinds de toetreding van de gemeentes Haarlemmermeer, Zaanstad en Waterland begin dit jaar heeft ROM InWest nu 23 aandeelhouders – een aantal dat nog aantal groeit en de steeds bredere verankering van ROM InWest in de regio illustreert.

Opbouwfase kleurt cijfers
Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders legden we uit hoe we ondernemers in de afgelopen 1,5 jaar hebben ondersteund en welke investeringen we in die periode deden. Dat onze behaalde rendementen vooralsnog lager zijn dan onze beheerkosten, komt doordat we onze jonge organisatie nog aan het opbouwen zijn. Veelbelovend is dat we in de eerste helft van dit jaar al meer investeringen deden dan in heel 2022.

Werken aan zichtbaarheid
Ook legden we uit hoe we als organisatie zichtbaar willen zijn en wat we in dat kader allemaal doen. Zo willen we in de tweede helft van dit jaar een aantal rondetafelsessies met onze aandeelhouders houden. Doel is dat specialisten op het gebied van bijvoorbeeld energie en circulariteit begrijpen hoe ondernemers effectief met onze organisatie in contact te brengen zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

Circulair
       Nieuws
18 september 2023

C the Future met ROM InWest op 6 oktober: maak kans op gratis kaartjes!

Wil je weten waar jouw onderneming staat op het vlak van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid? Kom op 6 oktober naar C the Future en ontdek waar de kansen van jouw onderneming liggen in de toekomst! Laat je inspireren door een uitgebreid programma met workshops, presentaties, talkshows en infosessies georganiseerd oor de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.  
       Nieuws
14 september 2023

“Van Documentairemaker naar sapmaker”: hoe Kumasi drinks voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Cacao kennen we vooral als hoofdingrediënt van chocolade. Maar wist je dat de cacaovrucht naast bonen ook 50% vruchtvlees bevat? Dit gaat meestal verloren in het verwerkingsproces van chocolade. “ Zonde!", dachten ze bij Kumasi. “We ontwikkelden een frisdrank die voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt”.
       Nieuws
13 september 2023

Slimme data beperkt verspilling bij gezonde foodautomaat tot minimum 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Wat als je snel iets wilt eten, maar tóch gezond? Tot voor kort was je hiervoor aangewezen op snoepautomaten met vaak een assortiment van veelal ongezond voedsel. Zeker later op de avond in bijvoorbeeld een ziekenhuizen, kantoren of treinstations. Health Food Wall wil 24/7 verse, gezonde voeding aanbieden, juist op plekken waar dit aanbod zeer beperkt is. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief