Health Tech Accelerator: breng je health tech-startup naar de markt

Ben jij klaar om je health tech-startup naar het volgende niveau te tillen? Meld je dan uiterlijk 9 februari aan voor de Health Tech Accelerator, een landelijk programma van alle regionale ontwikkelingsmaatschappijen dat jouw health tech-startup helpt om je innovatie klaar te maken voor de markt en investeerders. Het programma gaat in maart van start.

Technologie is steeds belangrijker bij het verbeteren, toegankelijk en betaalbaar houden van de gezondheidszorg – een sector die fors onder druk staat door de toenemende vergrijzing en personeelstekorten. Health tech-startups bieden tal van oplossingen, maar vinden vaak moeizaam hun weg naar verzekeraars, overheden, zorgaanbieders en -afnemers. Ook het binden van klanten, en het vinden van financiering om de markt op te kunnen, blijken vaak extra uitdagend voor dit type startups.

Brug slaan naar de markt 
Het Health Tech Accelerator-programma is bedoeld om health tech-startups te helpen de brug naar de markt te slaan. Experts uit de branche helpen je bij het inrichten van je verkoopproces en met het verder uitwerken van je technologische innovatie naar een échte oplossing voor markt, zodat je de juiste investeerders aantrekt. Het programma wordt uitgevoerd door alle regionale ontwikkelingsmaatschappijen, Invest-NL en NELL en wordt mede mogelijk gemaakt door ROM Nederland, Provincie Zuid-Holland en Invest-NL.

Wat levert het je op?
Deelname aan deze accelerator is gratis. Wel vragen we om je commitment en inzet. Het programma levert je het volgende op:

  • Een grondige bedrijfsscan, uitgevoerd door experts, om je belangrijkste ontwikkelingsdoelen te bepalen.
  • Een op maat gemaakt ontwikkelplan om stapsgewijs de doelstellingen van je bedrijf te behalen.
  • Strategische, persoonlijke begeleiding en advies bij de uitvoering van je development plan van experts uit de branche die weten wat nodig is om te slagen in health tech.
  • Vijf groepssessies waarin je met gelijkgestemde startups je voortgang en ervaringen deelt en inhoudelijke masterclasses aangeboden krijgt.
  • Toegang tot een breed netwerk van investeerders, zorgorganisaties en experts.

 

Aanmelden uiterlijk 9 februari 
Denk jij dat het Health Tech Accelerator-programma iets voor jou is? Check dan snel de website met het volledige programma en meld je aan. Na je aanmelding nemen we contact op voor een intake. Als die positief is, nodigen we je uit voor deelname aan de selectiedag op 28 februari. Daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het daadwerkelijke programma, dat 13 maart start.

Meer informatie
Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem dan vooral contact op met Linze Rijswijk (linze.rijswijk@rominwest.nl | 06-46390076).

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
28 februari 2024

Terugblik ROM Young Talent Program 2023 

Medio maart 2023 ging het ROM Young Talent Program van start, een nieuw en uniek initiatief voor net afgestudeerden en starters op de arbeidsmarkt met...
      ROM InWest
20 februari 2024

“Digitalisering is een katalysator van urgente transities in de hele maatschappij” 

Door ondernemers te helpen bij het uitstippelen en financierbaar maken van hun digitale innovaties, versnelt ROM InWest de digitalisering van de maatschappij. Vanwaar de keuze...
       Nieuws
08 februari 2024

Dit zijn de genomineerden voor de Zorginnovatieprijs 2024 

Welk Noord-Hollands bedrijf gaat naar de nationale finale van de Zorginnovatieprijs 2024 – de prijs voor de meest innovatieve onderneming op het gebied van zorg...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief