Acceleratieprogramma Toekomstig bouwen: voor startups die blijvend willen groeien

Ben je actief in de biobased of circulaire bouwsector of betrokken bij datagedreven infrastructuurbeheer en -onderhoud? Schrijf je dan nu in voor het acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen. Een team van multidisciplinaire experts ondersteunt jou als innovatieve startup op maat en helpt je om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken. Zodat jij als bedrijf (blijvend) verder kunt groeien.

 

Wat ga je doen?

Het groeiprogramma bestaat uit 5 onderdelen:

  1. Een grondige bedrijfsscan uitgevoerd door het expertteam om je belangrijkste ontwikkelingsdoelen te identificeren.
  2. Een op maat gemaakt ontwikkelingsplan inclusief de stappen die je kunt nemen om de doelstellingen van je bedrijf te verwezenlijken.
  3. Zes masterclasses over onderwerpen gerelateerd aan de groei van jonge innovatieve bedrijven. Denk aan het vinden van jouw ‘early evangelist’, de inzet van klantinterviews en pilots voor het identificeren/valideren van jouw probleemoplossing, de betekenis van klantcommitment en het belang van het vinden van de juiste ketenpartners.
  4. Persoonlijke begeleiding in de vorm van tweewekelijkse voortgangsgesprekken met een venture partner/ begeleider, gericht op het behalen van gestelde doelen.
  5. Toegang tot experts om specifieke uitdagingen in je organisatie aan te pakken die de groei van je bedrijf belemmeren.

 

Schrijf je nu in! 

Je kunt je via dit formulier aanmelden voor 15 december 2023. Het programma start op donderdag 11 januari 2024. In de bijlage vind je meer informatie. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via sander.vester@rominwest.nl.

 

Organisatie en samenwerkingspartners 

Het programma wordt georganiseerd door de regionale ontwikkelingsmaatschappijen NOM, ROM InWest, Horizon Flevoland en ROM Utrecht Region, en is onderdeel van het Nationale Groeifonds Toekomstbestendige Leefomgeving. Hierin werken zo’n 150 organisaties samen aan de toekomst van de Nederlandse bouw en infrastructuur. De resultaten van het programma worden met hen gedeeld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
28 februari 2024

Terugblik ROM Young Talent Program 2023 

Medio maart 2023 ging het ROM Young Talent Program van start, een nieuw en uniek initiatief voor net afgestudeerden en starters op de arbeidsmarkt met...
      ROM InWest
20 februari 2024

“Digitalisering is een katalysator van urgente transities in de hele maatschappij” 

Door ondernemers te helpen bij het uitstippelen en financierbaar maken van hun digitale innovaties, versnelt ROM InWest de digitalisering van de maatschappij. Vanwaar de keuze...
       Nieuws
08 februari 2024

Dit zijn de genomineerden voor de Zorginnovatieprijs 2024 

Welk Noord-Hollands bedrijf gaat naar de nationale finale van de Zorginnovatieprijs 2024 – de prijs voor de meest innovatieve onderneming op het gebied van zorg...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief