Maak gebruik van de MIT-regeling en of één van de andere financieringsmogelijkheden voor jouw innovatieproject

De subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Topsectoren (MIT) voor R&D-samenwerkingsprojecten is open. Als innovatieve startup, scale-up of mkb-ondernemer kun je subsidie krijgen voor een samenwerkingsproject met een ander mkb bedrijf voor de ontwikkeling van je nieuwe product of dienst.

De MIT-regeling is één van de regelingen waarmee de provincie Noord-Holland het midden- en kleinbedrijf ondersteunt en innovatie wil stimuleren. De regeling is bedoeld voor Noord-Hollandse mkb-ondernemers die op zoek zijn naar financiering in de beginfase van hun project. Gezamenlijk kun je maximaal 350.000 euro subsidie krijgen en voor een individueel haalbaarheidsproject maximaal 20.000 euro subsidie. Aanvragen van de regeling kan vanaf nu en sluit op dinsdag 12 september 2023 om 17.00 uur.

Meer informatie over de MIT-subsidieregeling en aanvraagformulieren voor samenwerkingsprojecten of voor individuele haalbaarheidsprojecten vind je op de website voor Noord-Holland.

Nog meer ondersteuning voor ondernemers
Ondernemers kunnen ook gebruik maken van Investeringsgereedprogramma PIM, het versnellingsprogramma GO! –NH en het Innovatiefonds Noord-Holland of mogelijk voor ondersteuning vanuit ROMInWest. Ondernemers in Noord-Holland Noord kunnen terecht bij Ontwikkelingsbedrijf NHN voor advies en ondersteuning bij subsidie- en investeringsvragen

Advies over financiering nodig?
Wil je meer weten over het financieren van jouw innovatie en het benutten van subsidies of risicodragende financiering? Neem dan contact op met Eric van Heerwaarden of Stef Mellema van het business development team van ROM InWest.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

Circulair
       Nieuws
18 september 2023

C the Future met ROM InWest op 6 oktober: maak kans op gratis kaartjes!

Wil je weten waar jouw onderneming staat op het vlak van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid? Kom op 6 oktober naar C the Future en ontdek waar de kansen van jouw onderneming liggen in de toekomst! Laat je inspireren door een uitgebreid programma met workshops, presentaties, talkshows en infosessies georganiseerd oor de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.  
       Nieuws
14 september 2023

“Van Documentairemaker naar sapmaker”: hoe Kumasi drinks voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Cacao kennen we vooral als hoofdingrediënt van chocolade. Maar wist je dat de cacaovrucht naast bonen ook 50% vruchtvlees bevat? Dit gaat meestal verloren in het verwerkingsproces van chocolade. “ Zonde!", dachten ze bij Kumasi. “We ontwikkelden een frisdrank die voedselverspilling tegengaat én armoede bestrijdt”.
       Nieuws
13 september 2023

Slimme data beperkt verspilling bij gezonde foodautomaat tot minimum 

VERSPILLINGSVRIJE WEEK - Wat als je snel iets wilt eten, maar tóch gezond? Tot voor kort was je hiervoor aangewezen op snoepautomaten met vaak een assortiment van veelal ongezond voedsel. Zeker later op de avond in bijvoorbeeld een ziekenhuizen, kantoren of treinstations. Health Food Wall wil 24/7 verse, gezonde voeding aanbieden, juist op plekken waar dit aanbod zeer beperkt is. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief