€ 2,8 miljoen subsidie voor haalbaarheidsonderzoek innovatieprojecten

Op dinsdag 4 april opent de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Topsectoren (MIT). Startups, scale-ups en innovatieve mkb-ondernemers kunnen maximaal € 20.000 subsidie krijgen voor een haalbaarheidsstudie naar de ontwikkeling van een innovatief product of een nieuwe dienst.

Let op: het totale budget voor een regeling wordt vaak al op de dag van openstelling overvraagd. Daarom adviseren we om direct op 4 april je aanvraag in te dienen.

Wil je meer weten over het financieren van jouw innovatie en het benutten van subsidies of risicodragende financiering? Stel je vraag aan het business development team van @rominwest.

Informatie over de MIT-subsidieregeling, inclusief de aanvraagformulieren: MKB innovatiestimulering topsectoren (MIT) Noord-Holland – Haalbaarheidsproject, subsidie – Provincie Noord-Holland

Een gesprek over financiering van je innovatie kun je aanvragen bij Eric van Heerwaarden of Stef Mellema.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gerelateerde items

       Nieuws
16 mei 2023

Supersola haalt 1 miljoen euro aan groeifinanciering op voor de productie van Plug & Play zonnepanelen

Zonnepaneelleverancier Supersola heeft onder leiding van ROM InWest een investering van 1 miljoen euro opgehaald. Naast ROM InWest treden ook Techfund One en een aantal leden van De InvesteerdersClub toe als aandeelhouders.
       Nieuws
15 mei 2023

Voedselvernieuwers opgelet: neem deel aan het Business Innovation Program Food    

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Neem dan deel aan de introductieworkshop van het Business Innovation Program Food (BIPF).
      Samenwerking
14 april 2023

Werken aan een duurzaam en haalbaar verdienmodel in het Business Innovation Program Food

De voedselketen kan niet alleen aan het begin, maar ook aan het einde worden verduurzaamd. Bijvoorbeeld met de innovatieve composter die het jonge Noord-Hollandse bedrijf Mago Bio Solutions ontwikkelt. Onder begeleiding van ROM InWest draait de start-up momenteel mee in het Business Innovation Program Food. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief