Werken bij ROM InWest

Bij de jonge, open cultuur van ROM InWest voelt iedereen zich direct thuis. ROM InWest is een prettige, nu nog kleine organisatie waar je echt het verschil kan maken. We willen impact maken als bedrijf en impact in de markt. Voor ondernemers kunnen we een significante bijdrage leveren aan hun doelstellingen als het gaat om innovatieve, duurzame ontwikkelingen. De energietransitie is hier een hot topic. Als je bij ROM InWest komt werken heb je alle ruimte om samen deze maatschappelijke impact te maken. We zijn nog volop aan het bouwen aan het team en het structureren van de organisatie.

|
Werken bij ROM InWest

Verbinden; niet alleen is het de kern van onze werkzaamheden, maar ook onderling staan we in verbinding. Korte lijntjes en iedereen is benaderbaar. We hebben verschillende pijlers, zoals investeren en innoveren. Innoveren vormt hierbij de funnel van het investeren. Daarin moeten we elkaar echt vinden en de connectie zoeken. Dat doen we eigenzinnig, professioneel en net even anders maar altijd met het idee om het verschil te maken.

Vanuit de dynamische omgeving van de verbouwde Koepelgevangenis in Haarlem gaat ROM InWest zowel intern als extern altijd voor de samenwerking. Met verschillende mensen en ideeën bereiken we het beste resultaat.

Ben jij een verbinder? Houd je ervan om ondernemers verder te helpen en wil je graag maatschappelijk impact maken? Bekijk onze openstaande vacature(s).

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief