Plug&Play zonnepaneel van Supersola verlaagt drempel voor verduurzaming

Zonne-energie zonder ingewikkelde keuzes
Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken. Hierdoor is geen technische kennis van installatie nodig, hoeven er geen administratieve hordes genomen te worden en zijn geen speciale aansluitingen op het elektriciteitsnet nodig.

Plug&Play zonnepaneel van Supersola
Het paneel is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Nadat het zonnepaneel is aangesloten op het stopcontact en zonlicht op het paneel valt, levert deze direct energie. Consumenten kunnen beginnen met één paneel, maar kunnen vervolgens uitbreiden door meerdere panelen aan elkaar te schakelen tot maximaal drie panelen per stopcontact.

“Met de Supersola krijgen bijna alle huishoudens de mogelijkheid om hun huis te verduurzamen. De eenvoudige installatie vereist geen technische kennis, voorkomt duur installatiewerk en maakt het mogelijk het paneel mee te nemen als je gaat verhuizen.”
Julius Smith
Oprichter Supersola

Investering ROM InWest

Supersola zonnepanelen zijn al verkrijgbaar, maar Supersola wil graag sneller uitrollen om hun producten sneller bij consumenten thuis te krijgen. Deze investering draagt bij aan het sneller opschalen van Supersola en daarmee aan het verlagen van de drempel voor verduurzaming voor iedereen in Nederland.

 

Gegevens

Bedrijf: Supersola
Missie:
Van een zonnepaneel een apparaat maken dat iedereen thuis gewoon kan inpluggen en gebruiken.
Draagt bij aan SDG: 7, 10, 11, 13
Fonds: Transitiefonds

Meer informatie

“Met de Supersola krijgen bijna alle huishoudens de mogelijkheid om hun huis te verduurzamen. De eenvoudige installatie vereist geen technische kennis, voorkomt duur installatiewerk en maakt het mogelijk het paneel mee te nemen als je gaat verhuizen.”
Julius Smith
Oprichter Supersola

Gerelateerde items

      Investeren
      Digitale transitie
Quicargo-logo_header-1

Op weg naar het eerste emissie-neutrale vrachtnetwerk ter wereld

De logistieke sector is een van de meest vervuilende sectoren wereldwijd. Quicargo helpt vervoerders ongebruikte transportcapaciteit efficiënt te benutten, met minder CO2-uitstoot én lagere kosten ...
      Investeren
      Duurzame energie
Schermafbeelding 2023-04-12 om 09.39.54

Een duurzamer huis zónder tijdverlies en gedoe

Veel woningbezitters willen wel duurzamer wonen, maar vinden de maatregelen tijdrovend en een hoop gedoe. Woon Duurzaam helpt ze met een op maat gemaakt plan dat ze volledig ontzorgt.
      Investeren
      Textielindustrie
URC

Kledingreparatie voor een duurzamere en ‘inclusievere’ textielindustrie

Kledingreparatie verlengt de levensduur van kleding en verlaagt de CO2-footprint ervan. Het United Repair Centre (URC) maakt daar letterlijk werk van, ook voor mensen met een afstand tot de arbeids...
      Investeren
      Life Sciences & Health
YourCampus-logo

Passende en relevante arbeidsvoorwaarden voor gelukkige medewerkers

Waarom gratis fitness aanbieden als je werknemer daar niet van houden? YourCampus laat werknemers zélf secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen, passend bij hun persoonlijke interesses.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief