Passende en relevante arbeidsvoorwaarden voor gelukkige medewerkers

Passende en relevante benefits leiden tot gelukkige medewerkers
De arbeidsmarkt staat onder druk. Twee derde van de werknemers in loondienst overweegt te veranderen van baan. Werkgevers zoeken naar manieren om talent tegemoet te komen en nieuwe werknemers aan te trekken. 60% van de werknemers ziet het compensatie- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket als prioriteit bij het kiezen van een nieuwe baan. Persoonlijke, passende en relevante secundaire arbeidsvoorwaarden leiden tot gelukkige medewerkers die productiever, ambitieuzer en gemotiveerder zijn. Prestaties belonen maakt medewerkers loyaler. 

Individuele wensen van werknemers gehonoreerd
YourCampus laat werknemers zelf binnen een vastgesteld budget secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen, passend bij hun persoonlijke interesses. Ook kunnen ze sparen voor hun pensioen of voor een ander doel, zoals een renovatie. Deze flexibiliteit dient niet alleen het individu, maar heeft ook collectieve voordelen: door beloningen aan cijfers en successen te koppelen, worden prestaties beloond op een manier die past bij het bedrijf. Werknemers kunnen hun ‘beschikbare’ arbeidsvoorwaarden inzien en selecteren op een speciaal platform van YourCampus. 

Ook werkgevers profiteren: zij kunnen op het platform alle personeelskosten inzien dankzij de integratie met HR- en payroll-leveranciers zoals Visma Nmbrs, HiBob, Personio, Loket.nl en AFAS. Zo staat hij via het platform continu in contact met zijn werknemers. YourCampus werkt aan verdere uitbreiding van zijn HR-diensten. 

Investering ROM InWest

Met steun van ROM InWest, Newion, Dutch Founders Fund en investeerders Kalo Bagijn (Brand New Day), Fritz Korten en Joost Jolink (Fresca Group), Marc van Agteren (Usabilla), Anouk de Wolff (Scale Force Talent) en Omri Amir (Vio.com) kan het YourCampus-platform verder door groeien. Zo kan het Yourcampus-platform bijdragen aan de innovatie en verbetering van arbeidsvoorwaarden in het mkb.

Gegevens

Bedrijf: YourCampus
Missie:
Faciliteren dat werknemers worden beloond op basis van persoonlijke voorkeuren
Draagt bij aan SDG: 8, 9, 3
Investering: € 2700000
Fonds: MKB fonds

Meer informatie

Gerelateerde items

      Investeren
      Life Sciences & Health
Ellogon AI logo los copy

Innovatieve immunotherapie voor effectievere kankerzorg

Hoe is kanker te behandelen? Immunotherapie kán effectief zijn, maar werkt niet bij iedereen. Ellogon gebruikt AI om vooraf ‘geschikte’...
      Investeren

Slimmere in- en verkoopkeuzes op basis van actuele cijfers

Welke dranken genereren de meeste omzet? Laat ik ergens marges liggen? Horecaondernemers tastten altijd in het duister bij dit soort...
      Investeren
      Duurzame energie
UbiOps Logo png (1)

Platform voor AI-toepassingen versnelt maatschappelijke innovaties

UbiOps ondersteunt door middel van van sofware-toepassingen die draaien op kunstmatige intelligentie (AI) startups, scale-ups en mkb-bedrijven die wel AI-software...
      Investeren
      Duurzame energie
supersola-logo-NB

Plug&Play zonnepaneel van Supersola verlaagt drempel voor verduurzaming

Zonne-energie zonder ingewikkelde keuzes. Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief