Passende en relevante arbeidsvoorwaarden voor gelukkige medewerkers

Passende en relevante benefits leiden tot gelukkige medewerkers
De arbeidsmarkt staat onder druk. Twee derde van de werknemers in loondienst overweegt te veranderen van baan. Werkgevers zoeken naar manieren om talent tegemoet te komen en nieuwe werknemers aan te trekken. 60% van de werknemers ziet het compensatie- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket als prioriteit bij het kiezen van een nieuwe baan. Persoonlijke, passende en relevante secundaire arbeidsvoorwaarden leiden tot gelukkige medewerkers die productiever, ambitieuzer en gemotiveerder zijn. Prestaties belonen maakt medewerkers loyaler. 

Individuele wensen van werknemers gehonoreerd
YourCampus laat werknemers zelf binnen een vastgesteld budget secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen, passend bij hun persoonlijke interesses. Ook kunnen ze sparen voor hun pensioen of voor een ander doel, zoals een renovatie. Deze flexibiliteit dient niet alleen het individu, maar heeft ook collectieve voordelen: door beloningen aan cijfers en successen te koppelen, worden prestaties beloond op een manier die past bij het bedrijf. Werknemers kunnen hun ‘beschikbare’ arbeidsvoorwaarden inzien en selecteren op een speciaal platform van YourCampus. 

Ook werkgevers profiteren: zij kunnen op het platform alle personeelskosten inzien dankzij de integratie met HR- en payroll-leveranciers zoals Visma Nmbrs, HiBob, Personio, Loket.nl en AFAS. Zo staat hij via het platform continu in contact met zijn werknemers. YourCampus werkt aan verdere uitbreiding van zijn HR-diensten. 

Investering ROM InWest

Met steun van ROM InWest, Newion, Dutch Founders Fund en investeerders Kalo Bagijn (Brand New Day), Fritz Korten en Joost Jolink (Fresca Group), Marc van Agteren (Usabilla), Anouk de Wolff (Scale Force Talent) en Omri Amir (Vio.com) kan het YourCampus-platform verder door groeien. Zo kan het Yourcampus-platform bijdragen aan de innovatie en verbetering van arbeidsvoorwaarden in het mkb.

Gegevens

Bedrijf: YourCampus
Missie:
Faciliteren dat werknemers worden beloond op basis van persoonlijke voorkeuren
Draagt bij aan SDG: 8, 9, 3
Investering: € 2700000
Fonds: MKB fonds

Meer informatie

Gerelateerde items

      Investeren
      Duurzame energie
supersola-logo-NB

Plug&Play zonnepaneel van Supersola verlaagt drempel voor verduurzaming

Zonne-energie zonder ingewikkelde keuzes. Supersola maakt zonnepanelen die gemakkelijk thuis op een stopcontact kunnen worden aangesloten om deze te gebruiken.
      Investeren
      Digitale transitie
Quicargo-logo_header-1

Op weg naar het eerste emissie-neutrale vrachtnetwerk ter wereld

De logistieke sector is een van de meest vervuilende sectoren wereldwijd. Quicargo helpt vervoerders ongebruikte transportcapaciteit efficiënt te benutten, met minder CO2-uitstoot én lagere kosten ...
      Investeren
      Duurzame energie
Schermafbeelding 2023-04-12 om 09.39.54

Een duurzamer huis zónder tijdverlies en gedoe

Veel woningbezitters willen wel duurzamer wonen, maar vinden de maatregelen tijdrovend en een hoop gedoe. Woon Duurzaam helpt ze met een op maat gemaakt plan dat ze volledig ontzorgt.
      Investeren
      Textielindustrie
URC

Kledingreparatie voor een duurzamere en ‘inclusievere’ textielindustrie

Kledingreparatie verlengt de levensduur van kleding en verlaagt de CO2-footprint ervan. Het United Repair Centre (URC) maakt daar letterlijk werk van, ook voor mensen met een afstand tot de arbeids...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief